Knuffel het Knuppelpad

Help onze jarige Hortus om het Knuppelpad te vernieuwen
Doneer € -

Let op: Inplaats van de reeds ingevulde € 1,- kun je kiezen voor elk bedrag dat je wilt doneren in het kader van “Knuffel het Knuppelpad“. Zodra je op de knop “Doneer” klikt word je doorgestuurd naar iDEAL en kun je betalen. 

Wat doen we met jouw donatie?

Donaties komen altijd ten goede aan het behoud van de Hortus. Donaties worden normaal besteed aan:

  • Onderhoud van de tuinen;
  • Acties en evenementen ter vergroting van de naamsbekendheid van de Hortus Nijmegen;
  • Vergroting van de aantrekkelijkheid voor bezoekers;
  • Ontwikkelen van educatieprojecten voor kinderen;
  • Overige activiteiten tot het behoud van de Hortus Nijmegen.

Maar NU betekent het dat jouw donatie volledig besteed wordt aan de vernieuwing van het Knuppelpad

Knuffel het Knuppelpad

Dit jaar bestaat de Hortus Nijmegen 50 jaar. Met name de Botanische tuin. 50 jaar gelden op 21 september ging de Botanische tuin open. Daarom vieren we feest samen met jullie. Vanaf 21 september tot en met 26 september hebben we een interessant vrolijk programma. We vieren het met al onze vrijwilligers, maar zeker ook met jullie het publiek.  Samen met de bibliotheek  vertellen Schrijvers  hun verhalen, geïnspireerd op de botanische tuin, in ons Hortuscafé discussiëren we met boeiende sprekers over de waarde en rol van Hortus, een muzikaal optreden van Frank Nielander en als afsluiting een open dag op zondag 26 september vol actieve en vrolijke momenten zie hier het volledige programma

Hortus Nijmegen viert graag haar verjaardag met u en is daarom enthousiast naast felicitaties, zeker ook cadeautjes in ontvangst te nemen.

Hortus Nijmegen wil graag het knuppelpad vernieuwen. Wandelend op het Knuppelpad beleef je op een unieke manier en de landschappen van vijver, riet en moeras.  Het ligt in de botanische tuin ingeklemd tussen de vijver in het zuiden en het duingebied heidegebied en bosrand in het noorden.
Het knuppelpad is een wandelpad ca. 100 meter en bestaat uit liggende houten paaltjes. Het is zwaar beschadigd en onveilig voor bezoekers geworden.  De kosten voor vernieuwing zijn ca 16.000 euro en dat kunnen we niet alleen. Zie ook de video “Via het Knuppelpad  naar het Alpinum

Doneer nu

Vul het formulier hiernaast volledig in om een donatie te doen aan de Stichting Hortus Nijmegen. Klik op de knop “Doneer” en via iDEAL word je de mogelijkheid geboden om via jouw eigen bank de betaling te doen.

Als donateur kun je ook een paar keer per jaar een speciale nieuwsbrief ontvangen. Namens het bestuur en de vrijwilligers danken we je voor jouw steun. En hopelijk kunnen we snel beginnen aan het vernieuwen van het Knuppelpad.

Tot slot willen wij je er nog op wijzen  dat jouw bijdrage, afhankelijk van je persoonlijke situatie, extra fiscaal voordeel kan opleveren. In de ‘Geefwet’  stimuleert de Belastingdienst het doen van giften aan bijvoorbeeld musea als de Stichting Hortus Nijmegen. Voor de inkomstenbelasting kan jouw gift zelfs oplopen tot een fiscaal voordeel van maar liefst 65%. Een donatie van bijvoorbeeld € 50 kost je dan slechts € 17,50. Gun de Stichting Hortus Nijmegen en jezelf dit voordeel! Wij zeggen je al vast hartelijk dank voor jouw bijdrage.

Voor meer informatie over doneren en de belastingdienst willen we je graag doorsturen naar onze pagina ANBI status