Steun de Hortus Nijmegen

Help onze Hortus te laten bestaan en groeien
Doneer € -

Let op: Inplaats van de reeds ingevulde € 1,- kun je kiezen voor elk bedrag dat je wilt doneren. Zodra je op de knop “Doneer” klikt word je doorgestuurd naar iDEAL en kun je betalen.

Doneer aan de Stichting Hortus Nijmegen

Hortus Nijmegen is afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Jouw steun als in de vorm van een donatie is daarom heel welkom.

Donaties zijn altijd welkom!
Als je de Hortus regelmatig bezoekt en je draagt het voortbestaan van onze groene oase een warm hart toe, kun je een donatie doen.
In plaats van de al ingevulde € 1,- kun je kiezen voor elk bedrag dat je wilt doneren. Zodra je op de knop “Doneer” klikt word je doorgestuurd naar iDEAL en kun je betalen.

Doneer nu

Vul het formulier hiernaast volledig in om een donatie te doen aan de Stichting Hortus Nijmegen. Klik op de knop “Doneer” en via iDEAL word je de mogelijkheid geboden om via jouw eigen bank de betaling te doen.

Als je, je wilt aan melden als  ‘Vriend van de Hortus Nijmegen‘ kan dat uiteraard ook. Vrienden van Hortus Nijmegen betalen jaarlijks in de vorm van een abonnement een bedrag van € 25,- Klik op deze tekstlink: Vriend

Namens het bestuur en de vrijwilligers danken we je voor jouw steun.

Tot slot willen wij je er nog op wijzen  dat jouw bijdrage, afhankelijk van je persoonlijke situatie, extra fiscaal voordeel kan opleveren. In de ‘Geefwet’  stimuleert de Belastingdienst het doen van giften aan bijvoorbeeld musea als de Stichting Hortus Nijmegen. Voor de inkomstenbelasting kan jouw gift zelfs oplopen tot een fiscaal voordeel van maar liefst 65%. Een donatie van bijvoorbeeld € 50 kost je dan slechts € 17,50. Gun de Stichting Hortus Nijmegen en jezelf dit voordeel! Wij zeggen je al vast hartelijk dank voor jouw bijdrage.