Wij zijn Hortus

Met vrijwilligers en achtergrond over ons werk

Een groen werkverband helpt de tuinen groeien en bloeien

Met een kleine 60 mensen werken we aan een bloeiende Hortus Nijmegen. Een paar van ons werkt met subsidie, een paar anderen besturen de Hortus. Maar het grootste deel bestaat uit de 50 vrijwilligers. Zonder hen zou er geen Hortus mogelijk zijn. Met elkaar vormen we een mooi werkverband waarbij ‘plezier in het werk in groen’ voorop staat. Bovendien vinden we het fijn als iedereen eigen ideeën ontwikkelt.

Lees over de verschillende mogelijkheden op de volgende pagina’s verder: Vrijwilligers, Stage, Bestuur, ANBI 

Ze hebben hier iets aan de kennis die ik heb. En ik vind het heerlijk om verbonden te zijn in de groene omgeving van deze tuin.

~ Ron Kroeze, is vrijwillig ICT beheerder ~

Als stagair bij Hortus krijg ik de ruimte om me verder te ontwikkelen in een boeiende, groene en rustgevende omgeving. Ik vind het opvallend hoeveel ik hier al geleerd heb.

Ik vind het heerlijk om met enthousiaste en betrokken collega's samen te werken.

~ Anita van Kempen werkt vrijwillig als webdesigner ~