Vacature

Functiebeschrijving Hortus Nijmegen:
Technisch/klusonderhoud

Organisatie
Voor informatie over de stichting Hortus Nijmegen zie onze website, www.hortusnijmegen.nl

SAMENVATTING
Beschik jij over technische/klusvaardigheden? Wij zijn op zoek naar een medewerker die technische en klustaken kan uitvoeren in de gebouwen en de tuinen.
UITGEBREIDE OMSCHRIJVING
Beschik jij over technische/klusvaardigheden? Wij zijn op zoek naar een medewerker die technische en klustaken kan uitvoeren in de gebouwen en de tuinen. Bijhouden van gereedschap en eventueel herstel. Algehele bouw- en herstel werkzaamheden in tuinen en gebouwen. Een combinatie is mogelijk met meewerken met algemeen voorkomende werkzaamheden in de tuinen zoals paden bijhouden, snoeien.

Taakomschrijving:
Bijhouden van gereedschap en eventueel herstel. Algehele bouw- en herstel werkzaamheden in tuinen en gebouwen. Een combinatie is mogelijk met meewerken met algemeen voorkomende werkzaamheden in de tuinen zoals paden bijhouden, snoeien.

Functie-eisen:
Een getuigschrift van motorzaag en bosmaaier is een pre. Ervaring en technisch inzicht is van belang. Verder bereidheid om de meest voorkomende werkzaamheden te verrichten en goed te kunnen samenwerken met ons team.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:
Een prettige werkomgeving met een collegiale sfeer en deelname aan andere activiteiten van de organisatie.

Wat maakt het werk de moeite waard?:
Werken in het groen wat rust, reinheid en regelmaat geeft. Werkervaring, kennisvermeerdering, collegialiteit en de prachtige locatie.

Werktijd:
minimaal 2 dagdelen