Nieuwsbrief

We houden je op de hoogte met onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!

* verplichte velden
Aanhef *

Geef a.u.b. op hoe de Hortus Nijmegen je mag benaderen:

Je kunt je te allen tijde uitschrijven door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Voor informatie over ons privacybeleid kun je terecht op onze website.


Mogelijk gemaakt door MailChimp
We gebruiken Mailchimp als ons marketing platform. Door hieronder te klikken om je in te schrijven, erken je dat jouw gegevens zullen worden overgedragen aan Mailchimp voor verwerking in ons systeem. Hier vindt je meer informatie over de privacyprocedures van Mailchimp.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Hortus Nijmegen

Hortus Nijmegen zal maximaal 1 x per maand een nieuwsbrief versturen naar personen die zich hebben aangemeld.

Ben je al Vriend van Hortus Nijmegen of Donateur dan hoef je je niet opnieuw aan te melden. Je krijgt de nieuwsbrief dan al toegestuurd.
In de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle zaken die in onze tuinen voorbij komen. Ook zal hierin de maandelijkse agenda zijn opgenomen zodat je altijd als een van de eerste op de hoogte wordt gesteld van de leuke dingen die in de Hortus Nijmegen gebeuren of gaan gebeuren.

 

Schrijf je nu in!

Vul het formulier hiernaast volledig in om je aan te melden voor de nieuwsbrief van de Stichting Hortus Nijmegen.

Als je je wilt aan melden als  ‘Vriend van de Hortus Nijmegen‘ of Donateur, kan dat uiteraard ook. Vrienden van Hortus Nijmegen betalen jaarlijks in de vorm van een abonnement een bedrag van € 25,- Klik op deze tekstlink: Vriend. Als Vriend kun je ook een paar keer per jaar een speciale nieuwsbrief ontvangen. Als Donateur kies je uiteraard je eigen bedrag waarmee je de hortus Nijmegen wilt steunen.