Doneer aan Hortus Nijmegen

Help onze Hortus te laten bestaan en groeien
Doneer € -

Let op: Inplaats van de reeds ingevulde € 1,- kun je kiezen voor elk bedrag dat je wilt doneren. Zodra je op de knop “Doneer” klikt word je doorgestuurd naar iDEAL en kun je betalen. 

Wat doen we met jouw donatie?

Jouw donatie komt altijd ten goede aan het behoud van de Hortus. Dat betekent dat jouw donatie onder andere wordt besteed aan:

  • Onderhoud van de tuinen;
  • Acties en evenementen ter vergroting van de naamsbekendheid van de Hortus Nijmegen;
  • Vergroting van de aantrekkelijkheid voor bezoekers;
  • Ontwikkelen van educatieprojecten voor kinderen;
  • Overige activiteiten tot het behoud van de Hortus Nijmegen.

Doneer aan de Stichting Hortus Nijmegen

Hortus Nijmegen is afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Jouw steun als in de vorm van een donatie is daarom heel welkom.

Donaties zijn altijd welkom! Als je de Hortus regelmatig bezoekt en je draagt het voortbestaan van onze groene oase een warm hart toe, kun je ook een donatie doen. Vul hiernaast het formulier in en in plaats van de al ingevulde € 1,- kun je kiezen voor elk bedrag dat je wilt doneren. Zodra je op de knop “Doneer” klikt word je doorgestuurd naar iDEAL en kun je betalen met je eigen bankrekening.                                                  Of maak handmatig een bedrag over naar NL24RABO0360961649. 

Word Vriend

Als je je nu ook wilt aan melden als  Vriend van de Hortus Nijmegen kan dat uiteraard ook. Vrienden van Hortus Nijmegen betalen jaarlijks in de vorm van een abonnement een bedrag van € 25,- Klik op deze tekstlink: Vriend

Als donateur kun je ook een paar keer per jaar een speciale nieuwsbrief ontvangen. Namens het bestuur en de vrijwilligers danken we je voor jouw steun.

Tot slot willen wij je er nog op wijzen  dat jouw bijdrage, afhankelijk van je persoonlijke situatie, extra fiscaal voordeel kan opleveren. In de ‘Geefwet’  stimuleert de Belastingdienst het doen van giften aan bijvoorbeeld musea als de Stichting Hortus Nijmegen. Voor de inkomstenbelasting kan jouw gift zelfs oplopen tot een fiscaal voordeel van maar liefst 65%. Een donatie van bijvoorbeeld € 50 kost je dan slechts € 17,50. Gun de Stichting Hortus Nijmegen en jezelf dit voordeel! Wij zeggen je al vast hartelijk dank voor jouw bijdrage.

Voor meer informatie over doneren en de belastingdienst willen we je graag doorsturen naar onze pagina ANBI status