The Power of Flower

Trefwoorden:

Gepubliceerd op: 16 mei 2021

0

Op 4 juni 2021 kan jij in onze mooie tuinen deelnemen aan verschillende Flower Power activiteiten. Tijdens deze activiteiten ontdek jij door middel van een unieke en bloemrijke ervaring de mogelijkheden van de Hortus.

The Power of Flower

Vrijdag 4 juni van 13:00 – 17:30 uur

Beste studenten uit Nijmegen,
 
Dit wordt geheel georganiseerd door evenementenbureau Hyped Out, bestaande uit 6 enthousiaste studenten van de minor Evenementenmanagement. Zij combineren producten van de Hortus met verschillende activiteiten op een verrassende en interessante manier.
 

De activiteiten:

Op 4 juni kan je deelnemen aan activiteiten als: een cocktail workshop, een interactieve picknick, een foto-opdracht plus winactie en een Flugel wandeling. Voor de cocktail workshops en de picknick vragen wij een kleine vergoeding.

Kaartjes

Er zijn maar een maximaal aantal plekken te bemachtigen dus wees er snel bij. Aanmelden kan via onderstaande link!
Wij hebben er zin en wij hopen jij ook!
 

Corona?

Natuurlijk houden wij rekening met de landelijke covid-19 maatregelen. Mocht het programma hierom (onverwachts) niet live kunnen plaatsvinden, dan schakelen we over naar een onlineprogramma. De activiteit(en) waarvoor je je aanmeldt zal dus alsnog doorgaan! We zullen je dit per mail laten weten

Dit vind je ook vast leuk…..

Een gele krabspin

Deze gele krabspin zweefde aan een lange draad over het pad. Als deze zich bedreigt voelt steekt die de eerste 2 paar poten opzij uit om te gaan lopen. Zijwaarts, net als een krab. Maar net zo vaak ook recht vooruit....

Lees meer

0 reacties