Spiksplinternieuwe website met nieuw webadres

Trefwoorden: website

Gepubliceerd op: 17 december 2019

0

Het was nodig…
Met onze website voldeden we niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan deze nieuwe website. Ook hebben we het streepje weggehaald in ons webadres, zodat ie nog makkelijker te vinden is.
Het fijne van een website is, dat je hem altijd kunt aanpassen en we zeggen nu al vast dat hij nog niet klaar is. Toch durven we hem met een gerust hart aan de wereld te tonen, omdat je de belangrijkste informatie erop kunt vinden.

Je reacties zijn van harte welkom

Wij zijn zeer benieuwd wat jij er van vindt? Hoe vind je het bijvoorbeeld dat we je aanspreken met ‘je’ en ‘jij’ en niet met ‘u’? We hebben er lang over gesproken en kwamen er niet uit dus vragen wij het jou, voor wie we de website gemaakt hebben.
Ook horen we graag wat je in algemene zin van onze website vindt. En last but not least, als je iets mist op de website, of vindt dat we het niet goed hebben weergegeven, dan horen we dat ook graag.
Je kunt hiervoor het bericht gebruiken dat we onder dit bericht hebben gehangen.

Dank

We zijn Dominic Flor erg dankbaar voor het webdesignwerk dat zij voor de oude website heeft gedaan.

De websitegroep

Bas Budel, Eric Mol, Bernadette van Beekum, Marion de Bont, Monique Holten, Alle Veenstra, Mera Arendshart, Ron Kroeze, Tim Sengers en AnitA van Kempen hebben met hart en ziel aan het ontstaan van de nieuwe website gewerkt.

Dit vind je ook vast leuk…..

0 reacties