NJO Lunchconcert Hortus Nijmegen

Trefwoorden:

Gepubliceerd op: 22 juli 2021

0

NJO Lunchconcert Hortus Nijmegen

Dit programma wordt georganiseerd door NJO Muziekzomer Gelderland

De Hortus van Nijmegen bestaat 50 jaar en nodigt je uit om dit muzikaal met hen te vieren. De NJO Muziekzomer Gelderland verzorgt de muziek en de Hortus laat je genieten van een lunchbuffet en van de botanische tuin, met verschillende nagebootste landschappen met overwegend ‘natuurlijke’ vegetaties, en de gecultiveerde theetuin, met terras, kassen en een serre. 

NJO Tubakwartet

Na een ontvangst met koffie en thee verzorgt het NJO Tubakwartet, bestaande uit twee tuba’s en twee euphoniums, een concert in de buitenlucht waarin het bijzondere geluid van vier lage koperblazers de hoofdrol speelt. Na een voornamelijk biologisch lunchbuffet met vooral lokale producten, geserveerd door VeelSoeps uit Nijmegen, volgt dan een optreden van het Pistache Rietkwintet, samengesteld uit – de naam zegt het al – alleen rietblazers: hobo, klarinet, saxofoon, basklarinet en fagot.

Lunch en concerten zijn allen onderdeel van het programma en kunnen alleen samen gekocht worden. Kaarten bestel je via Nationale Jeugdorkesten Nederland

Dit vind je ook vast leuk…..

0 reacties