Interactieve fotopresentatie op filmdoek

Trefwoorden:

Gepubliceerd op: 24 juli 2021

0

Interactieve fotopresentatie op filmdoek

Op woensdag 28 juli om 19.30 is er een speciale opening over de ‘Godin van de Flora‘ wandelpad route met de leporello in het Huygens gebouw.

Godin van de Flora

Fotopresentatie op filmdoek en op wit handgeschept vel papier.

De bedoeling van de fotopresentatie is om deze te projecteren op een wit handgeschept vel papier en ook op filmdoek. (Op het handgeschept papier worden ook de lichtbeelden aan beide kanten van het vel papier zichtbaar.)  Alle foto’s over de flora, fauna zijn gemaakt rondom de ‘Godin van de Flora’ wandelroute. De deelnemende fotografen presenteren ieder tien stuks foto’s die in 2021 zijn gemaakt. Dit alles rondom het 50-jarig jubileumjaar van Hortus Nijmegen en de speciale opening van de wandelpad route ‘Godin van de Flora‘. De Hortus Nijmegen bevindt zich in het wandelpad- route “Godin van de Flora” van de werkgroep Hortus Civitatis. 

Projectomschrijving;

Inmiddels hebben zich enkele fotografen bij onze werkgroep aangemeld, om mee te doen aan de interactieve fotopresentatie in de ‘Hortus Nijmegen’. In totaal streven wij naar totaal acht deelnemende fotografen.

Tentoonstelling

Op woensdag 28 juli om 19.30 is er een speciale opening over de ‘Godin van de Flora’ wandelpad route met de leporello in het Huygens gebouw. De leporello van de route is ontworpen door Grafische bureau ‘Sophie van Kempen uit Bottendaal.  De opening van de tentoonstelling zal worden verricht door pianomuziek van (Evard Grieg) ‘Butterflies’ die een onderlingen samenhang vormt door inheemse bloemenzaden in een kunstobject.

De tentoonstelling in het Huygens gebouw loopt nog tot eind september

Opening toespraak

Jan Jansen heeft een opening toespraak op papier achtergelaten, die ook in de tentoonstelling is opgenomen. Er is een hapje en een drankje voor alle belangstellenden.

Deelnemende fotografen

Binnenkort worden alle deelnemende fotografen bekend gemaakt in dit persbericht en wordt ook het tijdstip van de interactieve fotopresentatie in de ‘Hortus’ bekend gemaakt.

Een aantal interessante links zijn de volgende:

 

 

Dit vind je ook vast leuk…..

0 reacties