Innovate op 24-10

Trefwoorden:

Gepubliceerd op: 4 oktober 2021

0

Wetenschappers, kunstenaars en componisten werken samen aan een onvergetelijke wandelervaring door de Botanische tuin Hortus Nijmegen en vertellen je een bijzonder verhaal.

INNOVATE in de Hortus Nijmegen.

Alles al willen weten over waterstof, IF technology of aquathermie? Dan is het programma zondag een echte aanrader. Leon Houben, Frank Mietes en Toke van den Hemel vertellen deze avond elk hun verhaal. Wie zijn zij en wat komen ze vertellen?
 
Leon Houben (Radboud University)
Leon Houben is sterrenkundige en data-wetenschapper. Zondagavond neemt hij ons mee naar de oorsprong van water en waterstof op kosmisch niveau. Hij vertelt o.a. waar water eigenlijk vandaan komt en hoe het komt dat er zoveel op aarde is.
 
Frank Mietes (Alles over Waterstof)
Waterstofpionier en energietransitie-expert bij Alles Over Waterstof Frank Mietes vertelt aankomende 24 oktober over de enorme potentie van waterstoftechnologie. Want, waarom is waterstof zo geschikt als schone en duurzame energiebron? En wat zijn de laatste innovaties hierin? Tijdens de lezing geeft hij antwoorden op deze vragen. Ook laat hij zijn meest recente innovatie zien: de waterstoffiets.
 
Toke van den Hemel (IF Technology)
Hoe kunnen we oppervlaktewater gebruiken om te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer? En waarom is aquathermie een interessante techniek voor een aardgasvrije toekomst? Deze vragen komen aan bod tijdens de lezing van Toke van den Hemel, adviseur bodemenergie. Zij is gespecialiseerd in IF Technology en weet alles over aquathermie.
 
De kaartverkoop gaat hard. Wil jij de verhalen van Leon, Frank en Toke niet missen? Reserveer snel je ticket via: https://bit.ly/3lfkC8h

Dit vind je ook vast leuk…..

0 reacties