Hortus 50 jaar Feestweek

Trefwoorden:

Gepubliceerd op: 24 augustus 2021

0

Gedurende de Feestweek ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Hortus Nijmegen staat het volgende op het programma. (onder voorbehoud van wijzigingen)

Feestweek Hortus Nijmegen

Op 21 september starten we met een  verjaardagsreceptie voor genodigden. Daarna vieren we feest tot 26 september met een interessant en vrolijk programma. Dat doen we met al onze vrijwilligers maar zeker ook met u en het publiek.  In samenwerking met de Bibliotheek  vertellen schrijvers  hun verhalen, geïnspireerd op de Botanische Tuin. En in ons Hortuscafé op donderdagavond discussiëren we met boeiende sprekers over de waarde en rol van de Hortus, op vrijdag kun je genieten van een muzikaal optreden van Frank Nielander en als afsluiting van de week houden we op zondag een Open Dag vol actieve en vrolijke momenten.

Bovendien wordt een lopende slideshow getoond over de geschiedenis van Hortus Nijmegen. Heel veel foto’s die in de loop der jaren gemaakt zijn door bezoekers maken daar deel van uit.

Alle programmaonderdelen zullen nog als een apart evenement op de lopende agenda gezet worden. Voor een aantal activiteiten zal er een ticket gereserveerd moeten worden. Houd de volgende pagina dus in de gaten.

Dit vind je ook vast leuk…..

0 reacties