Wandeling met Paul Hoftijzer “Een gesprek met een boom”

EEN GESPREK MET EEN BOOM IS EEN MOOI BEGIN VAN DE DAG

Op zaterdag  25 september kan je in de feestweek van 50 jaar Hortus Nijmegen vroeg in de ochtend om 08.00 uur op weg gaan om je contact met bomen verdiepen.

We leven in een wereld waar bomen een enorme bijdrage leveren aan het gezond houden van onze leefomgeving. Een beter contact met een boom kan je leven enorm verdiepen.

De Hortus in Nijmegen staat vol met bijzondere en alledaagse bomen. Daarvan is er vast en wel een boom die bij jou past.  Onder begeleiding van Neeltje en Paul Hoftijzer krijg je  misschien de mogelijkheid om jouw boom te vinden.

Een begin van een dag en nu zelfs van je weekend kan niet beter dan met een diepgaande uitwisseling met een boom. Zeker in de stilte van de net opgekomen zon. En dat op een dag, dat dag en nacht helemaal in evenwicht zijn, een dag met net zoveel licht als donker.

Neeltje en Paul Hoftijzer begeleiden al ruim 20 jaar mensen naar een beter contact met onze natuur en gaven al vaker boomworkshops ook in de Hortus van Nijmegen. We denken rond 10 uur deze korte workshop af te ronden.

www.nederlands-dis.nl    www.natuur-keuken.nl    www.boom-wijsheid.nl

Voor deze activiteit is in de feestweek van de Hortus de deelname gratis, aanmelding niet noodzakelijk. Maar een vrijwillige bijdrage voor de Jubilerende Hortus wordt erg op prijs gesteld. Kijk ook op de pagina “Knuffel het Knuppelpad

Verdere inlichtingen bij Paul Hoftijzer: paulhoftijzer@gmail.com

Het evenement is afgelopen.

Datum

22 sep 2023

Tijd

08:00 - 10:00
Hortus Nijmegen In de Botanische tuin

Locatie

Hortus Nijmegen In de Botanische tuin
D'Almarasweg 22D, 6525 DW Nijmegen
Website
https://www.hortusnijmegen.nl/onze-tuinen/botanische-tuin/

Zie de kleuren in alle jaargetijden. Luister naar de vogels, zie de eekhoorns en wat er in het water rondscharrelt. Volg hoe de beek met klaterend water in de vijver tot rust komt. Beklim het alpinum. De Botanische Tuin kenmerkt zich door verschillende nagebootste landschappen met overwegend ‘natuurlijke’ vegetaties.

Categorie

Organisator

Paul Hoftijzer
Email
paulhoftijzer@gmail.com
september 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930