Tentoonstelling Beeldengroep KWA

BEELDENGROEP KWA EXPOSEERT TOT 26 JUNI 2021

Kom kennis maken met “Mannetje ongeduld” en “Boom frivool” of ervaar de “Eeuwige kringloop”.

In de Botanische tuin staan 15 kunstwerken speciaal voor deze plek gemaakt. In de Theetuin wandel je langs nog eens 45 beelden. De Botanische tuin is vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang. De actuele openingstijden van de Theetuin vind je op de website van Hortus Nijmegen.

KWA

De KWA is een Arnhemse vereniging van vrijetijdskunstenaars, die onder begeleiding van professionele kunstenaars werken aan de ontplooiing van hun creativiteit. Alle exposanten worden begeleid door beeldend kunstenaar Anjeliek Blaauw.
Meer informatie over de KWA vind je op de website: www.kwa-vtk.nl

Route

Bij de ingang van de Theetuin ligt een lijst met informatie over de beelden en de exposanten. Deze lijst kun je bij je wandeling meenemen. In de Botanische tuin is een route uitgezet. Als je de nummering volgt, loop je langs alle kunstwerken.

Interesse

Op de lijst staat tevens aangegeven welke beelden te koop zijn. Heb je interesse voor een van deze kunstwerken, neem dan contact op met Gerda Hendriks van de KWA: gerda.m.hendriks@gmail.com

Datum

22 sep 2023

Tijd

Gehele dag
Hortus Nijmegen In de Botanische tuin

Locatie

Hortus Nijmegen In de Botanische tuin
D'Almarasweg 22D, 6525 DW Nijmegen
Website
https://www.hortusnijmegen.nl/onze-tuinen/botanische-tuin/

Zie de kleuren in alle jaargetijden. Luister naar de vogels, zie de eekhoorns en wat er in het water rondscharrelt. Volg hoe de beek met klaterend water in de vijver tot rust komt. Beklim het alpinum. De Botanische Tuin kenmerkt zich door verschillende nagebootste landschappen met overwegend ‘natuurlijke’ vegetaties.

Hortus Nijmegen Theetuin

Locatie 2

Hortus Nijmegen Theetuin
D'Almarasweg 22D, 6525 DW Nijmegen

In onze gecultiveerde theetuin vind je veel rust en schoonheid. Ook vind je er – onder de grote parasol – het terras, de kassen en de serre. Daarmee biedt deze prachtige locatie ruimte aan feestjes, lunches, promotiefeesten, optredens, trouwpartijen en zelfs uitvaarten. Daarnaast is het een fijn onderkomen voor het geven workshops.

Organisator

KWA Anjeliek Blaauuw
september 2023
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *